Superior Taste Award 2022 voor Möller’s Omega-3 Levertraan
Voor het 6e jaar op rij zijn alle vier de smaken Möller’s Omega-3 Levertraan bekroond met de Superior Taste Award. Associaties met een vieze smaak van vroeger worden compleet van tafel geveegd: levertraan is niet vies! Deze smaakcertificering staat garant voor een verse, zachte en neutrale smaak van deze supergezonde olie. Möller’s Omega-3 is dé levertraan die ieder jaar weer opnieuw de award voor beste smaak ontvangt. Jaarlijks wordt deze prijs door een jury van 175 experts uitgereikt aan producten met de beste smaak en kwaliteit.
De smaken Citroen, Appel en Tutti Frutti zijn bekroond met 2 sterren. Möller’s Omega-3 Naturel is bekroond met 1 ster. Citroen, Appel en Tutti Frutti zijn met maar liefst 2 sterren bekroond door de jury van de Superior Taste Award. Aan deze varianten is een natuurlijk fruitaroma toegevoegd.
Hoe smaakt levertraan?
Door het unieke productieproces heeft Möller’s Omega-3 levertraan een ontzettend verse, zachte en neutrale smaak. De Superior Taste Award bevestigt een vers product van hoge kwaliteit.
Waarom smaakte levertraan vroeger vies?
Vroeger was levertraan niet zuiver, niet vers en smaakte en rook allesbehalve lekker. De olie was geoxideerd, dat wil zeggen dat de olie onder invloed van zuurstof rans werd. Dit kwam de kwaliteit van de levertraan ook niet ten goede. Möller’s Levertraan bewijst met haar bekroonde smaak het tegendeel. Möller’s is een zuiver, vers en hoogwaardig omega-3 product met de beste smaak. Door het unieke productieproces ontstaat een ontzettende verse olie die geen oprispingen geeft.
Hoe neem je levertraan in?
Levertraan neem je in met een lepel: één dessertlepel per dag. Möller’s levertraan is gemakkelijk in te nemen en door te slikken door de vloeibare vorm. De visolie is ook gemakkelijk door de yoghurt te roeren. In tegenstelling tot vitaminepillen en supplementen is een lepel vloeibare Möller’s Omega-3 puur, natuurlijk en supergezond.